Rick and Morty – sezonul 4

Astazi am primit cea mai buna veste pentru toata ziua, sau mai bine zis toata vara. Animatia pentru adulti Rick and Morty se intoarce cu un nou sezon in luna noiembrie a acestui an. Inca nu stim mai multe detalii, decat confirmarea zvonului de acum cateva luni, cand s-a trimis scriptul la desenat.

 

Pentru aceia dintre voi care nu ati mai auzit de inventatorul Rick si companionul sau de incredere, Morty, trebuie sa va atentionez de la bun inceput ca nu sunt chiar o lectura usoara de Sandra Brown intr-o zi calda de vara. Desi, la o prima vizionare, ar putea parea totul haotic, trebuie sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca fiecare dintre episoade chiar are un sens, iar autorii au ascuns cel putin cateva gem-uri pentru cei mai fanatici dintre noi.

Pe scurt, Rick este un geniu egocentric care trece printr-o serie de aventuri halucinante alaturi de nepotul sau nu prea destept Morty. Ei sar dintr-un univers in altul, viziteaza galaxii si planete care mai de care mai exotice, trec prin tot felul de peripetii din care scapa (aproape intotdeauna) cu bine. E un life changer, daca ma intrebi pe mine. Chiar il recomand cu drag persoanelor cu un grad ridicat de interes pentru viata extraterestra.

Si da, se poate viziona pe Netflix…

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.