Da-mi si mie un job

Scrolland zilele astea pe Facebook si pierzand vremea ca un adevarat profesionist, am ramas placut impresionat, dar si amuzat pe de-o alta parte, de spotul postat de Primaria Sectorului 3, Bucuresti.

In imaginile de mai sus s-a incercat reprezentarea tipologiei tanarului modern, imatur si dependent de ceilalti membri ai familiei, dar cu asteptari suprarealiste de la acestia, care nu are alte variante decat sa apeleze ori de cate ori e nevoie la mila tutorilor pentru a-si satisface nevoile adolescentei.

In esenta, scenariul mi s-a parut un mix complet de amuzament si seriozitate in tratarea unei probleme de actualitate, mult mai grava decat ar putea fi interpretata la o prima analiza, o regie de milioane cu decor si actori reprezentativi poporului si traditiilor noastre si nu in ultimul rand, intrebarea pe cat de binecunoscuta, pe atat de infioratoare Imi da isi mie?

Daca esti interesat/a de acest program pentru juniorul tau sau al altor cunoscuti, poti afla mai multe detalii urmarind pagina Învățământ DUAL Sector 3, sau pe site-ul oficial www.invatamantdualinsector3.ro.

Daca ai alte idei despre cum si-ar putea investi timpul liber, tinerii din ziua de azi, intr-un mod cat mai util, te invit sa lasi un raspuns in sectiunea de comentarii de mai jos. Tine minte: nu ar trebui sa implice niciun dispozitiv electronic sau vreo forma sau alta de plata.

radu

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.