3 aplicatii de editare foto pe mobil pentru 2018

Știu că ești deja profesionist la editatul pozelor în aplicațiile standard de mobil gen Snapseed, Candy Camera, B612, Facetune sau Prisma, dar hai totuși să recunoaștem – suntem în 2018 și trebuie să mai schimbăm placa odată din când în când!
Să trecem la noile tendințe în ceea ce privesc selfie-urile și fotografia inspirațională, care îți vor lăsa prietenii fără suflare. În ultima mea călătorie în Marea Britanie am testat câteva dintre aplicațiile existente în Google Store doar pentru a le afla pe cele perfecte pentru mine, un tip care nu este narcisist și căruia nu-i place să-și facă poze cu el însuși.
Deci, în afară de filtrele clasice și editarea de bază, am încercat să caut mai multe opțiuni în cele 3 aplicații de editare favorite pe care să le folosesc pentru vacanța mea. Și am găsit câteva … Să începem cu cea mai tare.

Photo morphing
Un efect cool de morphing pe care l-am testat pe planta de acasă
Posted by Salut, eu sunt Radu on Wednesday, 7 February 2018

 

Zoetropic

Această aplicație îți oferă posibilitatea de a aplica un efect mișto de morfing pe imaginile tale statice și de a le salva ca GIF-uri în mișcare sau MP4. Trebuie să urmezi câțiva pași simpli înainte de a prinde viață capodopera ta, pași prezentați în clipul de mai jos. În primul rând, trebuie să stabilești care obiecte ar trebui să fie animate și care nu. Mă poți urmări făcând acest lucru prin stabilirea punctelor roșii de ancorare pentru a ține țărmul în loc și prin adăugarea suprafeței unde acea barcă din dreapta ar trebui să rămână nemișcată (ca efectul de morfing să nu producă aberații). Pentru animație am ales să fac niște valuri mici în apă care să se miște în ambele sensuri stânga – dreapta, plasând acele săgeți mici care arată indică sensul.

 

Carbon

Această aplicație are câteva filtre faine pe care le poți utiliza pentru a-ți condimenta puțin selfie-urile. Aplicându-le pe imaginea ta, vei descoperi câteva efecte de expunere dublă pe care prietenii tăi le vor iubi. Aplicația este foarte simplă și ușor de folosit, permițându-ți să alegi o culoare de prim-plan, un efect de iluminare de fond și, opțional, unele autocolante sau textul dorit. Le poți viziona în următorul tutorial:

 

AppForType

Aplicația mobilă care îți permite să adaugi presetări sau text personalizat la fotografiile preferate, înainte de a le încărca pe Instagram. Poți găsi o mulțime de presetări și fonturi gratuite în magazin, dar poți, de asemenea, să le cumperi și pe cele premium pentru diferite ocazii. Îți vei uimi prietenii cu imagini interesante cu text motivațional!

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.