After Effects – pe limba tuturor

Ești tânăr, curios și doritor să înveți ceva nou, ceva cu acel efect de Wow!, dar nu ai găsit nimic pe măsura așteptărilor tale? Hai să îți dau eu o idee – Tudorialul. O colecție de tutoriale scurte, concise și foarte interesante despre câteva dintre cele mai populare efecte vizuale pe care le întâlnim pe internet.
Tudor Atanasiu este unul dintre vloggerii români care crează conținut cu adevărat util (… pentru comunitatea de internauți trecuți de vărsta pubertății – vezi aici o listă cu alți vloggeri români și ce fac ei, ca să-ți faci o idee). Cu o experiență de unsprezece ani în editare video, atât freelancing, cât și în televiziune, Tudor a reușit să îmi stârnească interesul cu fiecare video explicativ pe care îl posta pe YouTube. Răbdarea sa, claritatea explicațiilor și modul simplist în care redă pas cu pas fiecare mișcare, fiecare tranziție și efect în parte, m-a determinat să îl apreciez atât ca artist, cât și ca profesionist în domeniu.
Am ales să scriu aceste rânduri cu ocazia lansării primului său curs online de After Effects pentru începători, pe care ți-l recomand cu încredere. Îl poți achiziționa de pe site-ul său – tudoratanasiu.ro la un preț extrem de bun, având în vedere faptul că toate explicațiile lui sunt de forma unor videoclipuri pe care le poți urmări când, cum și de câte ori vei dori tu și … surpriză – toate sunt în limba română!
Mai jos poți vedea și unul dintre tutorialele mele preferate, un efect de chat pe WhatsApp aplicat pe o filmare:

radu

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.