Apple a lansat versiunea finala pentru macOS – High Sierra

Vești bune din partea companiei Apple – a fost lansată cea mai nouă versiune a sistemului de operare destinat macbook-urilor. Acesta este de fapt un upgrade al celui vechi, se numește macOS High Sierra (versiunea 10.13) și a fost anunțată în luna iunie, la WWDC 2017.
Dintre feature-urile pe care ni le aduce acest sistem, putem vorbi despre update-ul major primit de browser-ului Safari, care ne oferă de acum o navigare pe internet mult mai sigură și liniștită. Cei de la iMagazin fac analogia cu o piață aglomerată și zgomotoasă, atunci când ne vorbesc despre decizia celor de la Facebook de-a ne servi conținut video cu sunet care rulează automat. Odată cu noul update, autoplay-ul videoclipurilor se poate dezactiva ușor doar pentru anumite site-uri sau chiar în totalitate, cu doar câteva clickuri: Safari > Preferences > Websites > Auto-Play.
Apple ne promite un Mac mai fiabil, mai capabil și mai rapid. Noile tehnologii incluse în High Sierra vor pregăti calea unor inovații viitoare, atingând un nou vârf de performanță. Pe site-ul lor poți citi mai multe despre sistemul de fișiere, vizionarea videoclipurilor și chiar editarea grafică, toate primind îmbunătățiri.

radu

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.