Cele mai tari materiale aparute dupa mitingul PSD

Mare e grădina Domnului, dar avem noroc cu Facebook că ne facilitează accesul la toate prostiile. Trecând rapid peste povestea că partidul e nașpa, Dragnea e condamnat și că toți cei de la putere fură, ajungem la povestea de aseară cu mitingul PSD de susținere a unora, revocare a altora, de mărire a pensiilor, tăiere a taxelor, de ce vrei tu, că nimeni nu avea un scop bine definit pentru care s-a dus acolo.
Ca după orice nebunie cu mici și bere à la Căcâna, au apărut și materialele atent pregătite și chiar premeditate, am putea spune, care sintetizează în doar câteva imagini realitatea românească. Dincolo de bula și zona de confort a fiecăruia, dincolo de investițiile de trilioane de euro făcute în educație și cercetare, dincolo de aburul olimpicilor internaționali cu care ne îmbătăm de fiecare dată când se întâmplă ceva rău, avem șansa de a vedea în acțiune adevărata pătură de jos a societății românești, practic cei care fac treaba să meargă. Oameni simpli, cu așteptări mici, dar realizabile, pe care-i întâlnim la fiecare colț de stradă: șoferul de taxi cu care mergem acasă, vânzătoarea de la aprozar, tanti Nina de la 2 și așa mai departe, am crede că ar fi cei mai de seamă reprezentanți ai acestui partid politic populist. Dar nu, realitatea e mult mai înfiorătoare…

Locul 4
Un live făcut de publicația Epoch Times care a încercat să “ia pulsul” întregii manifestații, punând două întrebări simple: “de ce-ați venit la mitingul PSD și care sunt dorințele dumneavoastră?” (1h 57″)

Locul 3
O secțiune din clipul de mai sus, care rezumă … tot.

Locul 2
Floricica Dansatoarea ne uimește din nou: “Să le fie rușine! Uaaaah!”

Locul 1
Cireașa de pe tort constă în suprapunerea imaginilor de ieri cu … *chestia* lui Sandu Ciorbă. E divin! …priviți până la sfârșit…

Bonus
Având în vedere faptul că au fost trei evenimente, în aceeași zi și în același loc, începând cu Pride Parade ediția a 14-a și culminând cu mitingul PSD, a apărut și următoarea glumă:
Azi in Bucuresti dialog tata-fiu:
– Unde te duci baiete?
– La miting.
– Sper ca esti gay!!

Dacă ai mai găsit și alte materiale care cer a fi văzute de cât mai multă lume, te invit să le postezi în secțiunea de comentarii.

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.